Printuri Digitale

Printuri digitale de mari dimensiuni

pe diferite suporturi (poliplan, autocolant, mesh, steag, canvas, hartie) si la rezolutii de pana 1440x1440dpi, realizate prin cea mai noua tehnogie si cu utilaje de ultima generatie:

  • printere ROLAND SJ - 740 folosind vopsele pe baza de ecosolvent (latime maxima 1860mm);
  • ROLAND SC - 540 printer-cutter folosind cerneluri pe baza de ecosolvent (latime maxima 1360mm);
  • ROLAND SJ 745 EX - folosind cerneluri pe baza de ecosolvent (latime maxima 1860m)
  • DIGIREX CAMELEON - printer solvent cu o latime de 3200 mm, recomandat pentru expunere outdoor.

Printuri flat

imprimari pe suporturi rigide : de la lemn, faianta, materiale plastice, PVC, diferite tipuri de folie, pe orice tip de material cu grosimi de pana la 50 mm.

Print pe Reynobond

acesta este un panou compozit alcatuit din doua placi de aluminiu care incadreaza un miez de polietilena. Aderenta intre aceste elemente este realizata prin dubla actiune -chimica si mecanica -ce confera astfel o deosebita rezistenta la exfoliere. Materialul este ideal pentru multiple aplicatii: standuri de prezentare, casete luminoase, aranjament interior pentru standuri expozitionale. Poate fi folosit si pentru panouri de mari dimensiuni, producerea lor impunand o greutate redusa, planeitate si rigiditate. Un panou de Reynobond cu o grosime de 3 mm cantareste de doua ori mai putin decat un panou PVC spuma cu o grosime de 10 mm si de 1,7 ori mai putin decat aluminiul cu grosime de 2,4 mm.

Print pe Folie Reflectorizanta

functia cheie a foliei este retro-reflectia. Materialul radiaza prin oglindirea luminii din spatiul inconjurator, cum ar fi iluminarea stradala, farurile masinilor, etc. Este un material reflectorizant printabil iar ideea a pornit de la semnele folosite in circulatie. Materialul este de 2 tipuri: pe baza de solvent si pe baza de apa, iar acestea la randul lor vor fi simple si adezive. Produsele rezultate pot fi folosite atat pentru exterior cat si pentru interior.

Print pe Biprint

placile din polipropilena celulara rigida pot fi folosite ca un excelent suport pentru publicitate si promotii. Este vorba de un material durabil si usor, care nu absoarbe umiditatea, foarte rezistent la intemperii. Ambele fete ale materialului au fost supuse tratamentului Corona, ceea ce ii confera inca o calitate: posibilitatea obtinerii unei imprimari exceptionale calitativ. Materialul este tratat UV, ceea ce ii da o rezistenta de 3 ani la conditiile de exterior.

Print pe Altuglas alb opac / difuz

acesta este un material termoplastic rigid. Este materialul plastic de referinta in ceea ce priveste comportarea la lumina si intemperii, nereactionand la numerosi agenti chimici agresivi. Placile Altuglas isi gasesc aplicatiile in numeroase sectoare: signalistica, arhitectura, decoratiuni, domeniul sanitar, domeniul medical, automobile si alte aplicatii specifice: paturi de bronzat, cadrane, etc.

Print pe Forex Foamalux

acest material este realizat prin coextrudarea miezului din spuma de PVC cu doua fete din material virgin. Pentru moment, singura grosime care se fabrica este de 10 mm.Poate fi folosit pentru diverse aplicatii, proprietatile lui mecanice ramanand stabile in serviciu prelungit intre temperaturi de -20°C pana la 60°C. Aplicatii: panouri publicitare, afisaje stradale, amenajari standuri expozitionale, decoruri de teatru si TV, decoratiuni in arhitectura interioara.

Print pe Altuglas incolor

prin natura sa incolora si transparenta exceptionala, materialul poate fi nuantat intr-o larga paleta de culori si se preteaza astfel tuturor jocurilor de transmisie sau de difuzie a luminii si a culorii. Este acel material plastic care e cunoscut prin comportamentul sau la lumina si intemperatii, nereactionand la diferiti agenti chimici. Poate fi gasit in diferite dimensiuni.

Print pe lemn

cele doua imagini reprezinta printuri pe placa aglomerata si pe placa de lemn de brad. Masina poate printa pe orice tip de lemn cu o porozitate joasa.

Print pe polistiren extrudat cu densitati diferite

Print pe material Lenticular: procedura consta in suprapunerea mai multor imagini in Photoshop si printarea imaginii rezultate pe acest tip de material special.

  • Printuri - Head&Shoulders
  • Print Mesh - Outdoor
  • Mesh - Pagini Albe
  • Mesh - Pagini Albe